БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO MINECRAFT Убежище за животни 21253

Марка
LEGO
SKU
178289
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

LEGO® Minecraft® Убежище за животни (21253) е многофункционална идея за подарък за конструиране с тухлички за геймъри и деца. Играчката включва 6 животни от Minecraft, за които момичета и момчета над 7 години да се грижат, и първата поява на героя Ефе от LEGO Minecraft за ролеви игри и екшън от компютърната игра. Комплектът с животни от равнинния биом съдържа 3 зони: оградено пространство за игра с порта и стая, в която има сандък, пълен с животинска храна, включително кост, морков и пшеница; място за пикник с маса под дърво; и килим, където уморените животни могат да си починат. Освен гледача на животните Ефе, бебета мобове от комплекта включват котка, пурпурна овца, вълк, заек, крава от Minecraft… и дори малко зомби от Minecraft. Строителният комплект LEGO Minecraft за деца е идея за подарък от видеоиграта за деца и любители на животните. Насърчава самостоятелната ролева игра и се интегрира лесно с други играчки LEGO Minecraft (продават се отделно). За допълнително дигитално забавление приложението LEGO Builder позволява на строителите да мащабират, да завъртат модели в 3D и да проследяват напредъка си.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 206 бр.

Характеристики
Серия LEGO Minecraft
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.