БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Minecraft Приключение в блатото 21240

Марка
LEGO
SKU
162993
21,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Зарадвайте фенове Minecraft над 7 години с блато, изпълнено с практически игри и екшън с LEGO Minecraft Приключение в блатото (21240). Забавна играчка Minecraft за изграждане и изследване Дайте творческите трепети на Minecraft в ръцете на децата с тази физическа версия на опасния блатен биом. Тази играчка съдържа добре познатата любимка Алекс при нейното пътешествие сред кал и мангрови гори в Minecraft приключение. Освен възможностите за творческо строителство, има и 2 враждебни моба, с които да се борите – зомби и слуз – както и добронамерена жаба, която наблюдава какво се случва от листо на лилия. Децата помагат на Алекс да използва брадва и ръчка, с която детонира TNT, за да отблъсне всяка атака. За допълнителни цифрови забавления в приложението LEGO® Builder има интуитивни инструменти за мащабиране и ротация, с които децата могат да визуализират модела по време на изграждането.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 65 бр.

Характеристики
Серия LEGO Minecraft
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.