БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Minecraft Ферма за тикви 21248

Марка
LEGO
SKU
172290
86,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Играчите на Minecraft® могат да построят централната сцена с тиквите от играта с LEGO® Minecraft Ферма за тикви (21248). С участието на един от най-популярните герои в играта и заядлива вещица, многофункционалният комплект за игра ще вдъхнови безкрайно, изпълнено с екшън приключение в тиквената градина за деца над 8 години.

Комплект за конструиране и игра с тикви от Minecraft
Разположена в прословутия блатен биом на играта, играчката с множество конфигурации включва водещия герой Стив във ферма за тикви, построена около къща с форма на тиква. Къщата разполага с обзаведен интериор, включващ легло, работна маса, пещ и лампа жаба. Отвън има тиквена градина, която Стив обработва с мотиката си. Възможностите за игра се пренасочват към битка, когато вещица хвърля отвари по Стив и той я отблъсква с лъка си. Комплектът включва още жаба, лодка и сандък с яйце и захар, което дава възможност на децата да направят тиквен пай! За допълнително цифрово забавление строителите могат да мащабират, да завъртат комплекти в 3D и да проследяват напредъка си с помощта на забавното приложение LEGO Builder.

Подходящ за деца над 8 години. 

Брой части: 257

 

 

 

 

Характеристики
Серия LEGO Minecraft
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.