БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Minecraft Крепост на железния голем 21250

Марка
LEGO
SKU
172292
230,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

LEGO® Minecraft® Крепост на железния голем (21250) има скрита изненада: впечатляващата структура се трансформира в извисяващ се гигант, осигурявайки страхотен екшън при конструиране и игра за играчи на Minecraft на възраст над 9 години.

Съвършеният комплект за игра LEGO Minecraft с голем
Епичният комплект за игра предоставя на децата 2 различни сценария за игра. Първата е крепост на голем, включваща 2-ма герои от играта – кристалния рицар и златния рицар – които защитават базата си от враждебни нападатели, зареден Creeper™ и 2 конници скелети. За да разширят екшъна, децата могат да преконфигурират крепостта в извисяваща се фигура на голем с огромни подвижни ръце. С много познати функции и аксесоари от Minecraft, възможностите за игра са безкрайни. За допълнително цифрово забавление строителите могат да мащабират, да завъртат комплекти в 3D и да проследяват напредъка си с помощта на забавното, интуитивно приложение LEGO Builder.

Подходящ за деца над 9 години. 

Брой части: 868 

 

 

 

 

Характеристики
Серия LEGO Minecraft
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.