БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO MINECRAFT Къща на плажа на костенурките 21254

Марка
LEGO
SKU
178290
59,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Моделът на къща, оформен като костенурка от Minecraft®, е изпълнен отвътре и отвън с екшън и забавления с животни от Minecraft. С 3-ма емблематични герои и страхотна структура за конструиране, комплектът LEGO® Minecraft Къща на плажа на костенурките (21254) е страхотна идея за подарък за деца и играчи на Minecraft над 8 години. Играчите построяват къща от Minecraft с форма на костенурка с прозорци, фенери, врата, легло, маса, работна маса и пещ. Повдигащ се покрив осигурява лесен достъп до вътрешността. Отвън има плажна зона със захарна тръстика, яйца от костенурка и бамбуков сал с гребла. Има познати фигури и мобове от Minecraft: воин с костенурска кожа в костенурска кожа и шлем, Удавен с тризъбец, костенурка, която похапва морска трева, и 3 малки костенурки. Другите аксесоари в играчката за геймъри включват далекоглед и карта. Феновете на екшъна от играта, творческото конструиране и грижата за животните ще харесат многофункционалната играчка. За допълнително дигитално забавление приложението LEGO Builder позволява на строителите да мащабират, да завъртат модели в 3D и да проследяват напредъка си.

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 234 бр.

Характеристики
Серия LEGO Minecraft
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.