БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO MARVEL Spidey Щаб на отбора на Спайди 10794

Марка
LEGO
SKU
179660
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на телевизионния сериал Spidey and His Amazing Friends на Disney+ ще познаят и ще харесат героите, превозните средства и другите елементи в играчката за построяване. Комплектът LEGO® 4+ Щаб на отбора на Спайди (10794) е специално проектиран да отговаря на способностите и интересите на момчета и момичета на възраст 4+. Комплектът LEGO Marvel с екшън герои включва минифигури на Спайди, Спин, Призрачния паяк, Железния човек и Зола. Има голям робот за Зола с подвижни крака и нокти, които могат да грабнат минифигура, и плъзгащ се спинър с въртящи се витла, отваряща се кабина и голяма розова паяжина. Съдържанието на основната сграда вдъхновява ролевата игра на децата, като отразява интересите на супергероите към науката, музиката и рисуването. Играчките за построяване 4+ са идеалният начин възрастните да споделят забавлението с децата. Голямата начална тухличка и интуитивните инструкции под формата на ръководство с цветни картинки помагат за започване на конструирането.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.