БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes Marvel Черната Пантера - Тронната зала на крал Намор 76213

Марка
LEGO
SKU
163593
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Въображаем подводен екшън очаква младите супергерои на възраст над 7 години в комплекта LEGO® Marvel Тронната зала на крал Намор (76213). Приключения с подводница за феновете на Черната пантера Елегантната и стилна възстановка на разузнавателната подводница от „Черната Пантера: Уаканда завинаги“ на Marvel Studios включва оръдия, с които децата могат да стрелят, докато се бият със злодея Атума. В края на пътуването с подводницата те ще открият храма на крал Намор и украсената с морски водорасли тронна зала на краля. Когато тази мисия приключи, децата се връщат в подводницата и тръгват към следващото от многото подводни приключения. Комплектът включва 3 минифигури – Шури, Атума и крал Намор – заедно с техните страхотни оръжия и аксесоари.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 355 бр.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.