БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes Marvel Avengers Аз съм Грут 76217

Марка
LEGO
SKU
154410
115,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

С LEGO Marvel Аз съм Грут (76217) подвижен модел на бебето Грут от киновселената на Marvel е на разположение на децата на възраст над 10 години. Грут за игра и показване Всеки фен на „Пазители на галактиката, част 2“ на Marvel Studios ще познае известната сцена, в която бебето Грут танцува. Сега децата могат да пресъздадат тази и други сцени с тази детайлна, подвижна възстановка на милото и палаво дете. Моделът за конструиране е лесен за позициониране и движение и дори има включена касета за въображаема музика! В допълнение, безплатното приложение на LEGO с инструкции за построяване позволява на децата да визуализират, мащабират и завъртат модела, докато строят, осигурявайки невероятно усещане за потапяне и взаимодействие по време на процеса на конструиране.

• За построяване, игра и показване – много подвижният модел е с 26 см височина и се предлага с касета и табелка с името.

Подходящ за деца над 10 години. 

Брой части: 476

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.