БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Lightyear Баз Светлинна година - Преследване с Циклоп 76830

Марка
LEGO
SKU
163255
Ном. №
76830
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Познавате ли обучаващ се космически рейнджър, който обича Баз Светлинна година? Доставете му удоволствие с играчката за построяване „Преследване с Циклоп (76830)“. Феновете могат да пресъздават сцени от филма „Светлинна година“ на Disney и Pixar – пълната история за произхода на Баз Светлинна година – докато се учат да строят с тухлички на LEGO®. Минифигурата на Баз Светлинна година носи скафандър и каска, а страхотните характеристики на робота включват подвижни ръце и крака и дисково оръдие за динамична битка.  Прости модели за конструиране за обучаващи се космически рейнджъри  Комплектите LEGO 4+ се предлагат с интелигентни функции за забавна игра. Началната тухличка осигурява здрава основа за конструиране и има фигура във всяка торбичка с тухлички, така че ролевата игра да може да започне, преди комплектът да е напълно построен.  Изключително забавление за семейството  Комплектите 4+ дават възможност възрастните да споделят забавлението от конструирането с децата. Възрастните, които са начинаещи в строителството с LEGO, не трябва да се притесняват – тази колекционерска играчка за Баз Светлинна година се предлага с инструкции с картинки, които правят процеса лесен дори за деца, които тепърва започват да четат.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 87 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.