БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Lightyear Баз Светлинна година - Битка със Зург 76831

Марка
LEGO
SKU
163256
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Транспортирайте почитателите на космоса на възраст 7 и повече години до вълнуващия междупланетен свят от „Светлинна година“ на Disney и Pixar с „Битка със Зург (76831)“. Този творчески комплект за игра доставя извънземно забавление, докато малките космически рейнджъри се присъединяват към минифигурите на Баз Светлинна година и Изи и котката Сокс, за да победят злодея Зург и да си върнат горивната клетка.  Безкрайно забавление Феновете могат да пресъздават сцени от филма –пълната история за произхода на Баз Светлинна година. Те ще се бият със злия Зург – робот за конструиране с подвижни ръце и крака, използвайки страхотното оръдие на Изи и лазера на китката на Баз. Този колекционерски комплект за конструиране също така насърчава феновете да се откажат от сценария и да създават страхотни нови собствени битки, където ще научат, че като работят като екип, могат да победят лошите!

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 261 бр.

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.