БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO IDEAS Фотоапарат Polaroid One Step SX-70 21345

Марка
LEGO
SKU
178294
170,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Концентрирайте се и пресъздайте класически дизайн. Колекционерският комплект LEGO® за възрастни, включващ реалистичен модел от тухлички на фотоапарата Polaroid OneStep SX-70 (21345), е най-добрият подарък за фотографи и любители на фотоапаратите. Насладете се на качествено време, прекарано в пресъздаване на емблематични детайли като визьора, спектралната лента и копчето за светлочувствителност, и добавете стикери с автентични изображения. Постройте пакет Time-Zero Supercolor SX-70 Land Film, съдържащ 3 илюстрирани „снимки“, включително една на изобретателя на Polaroid Едуин Х. Ланд. Изберете снимка, заредете я във фотоапарата, натиснете червения бутон на затвора, и снимката се „отпечатва“, точно като истинската. Ще намерите инструкции в кутията и в приложението LEGO Builder, които ще ви преведат през всяка стъпка от изискващото внимание творческо строителство. Моделът LEGO Ideas е част от внимателно подбрана колекция от висококачествени комплекти LEGO за възрастни. Каквото и да е вашето увлечение, има строителен проект, който ви очаква.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 516 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.