БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO JURASSIC WORLD Вкаменелости от динозаври: череп на тиранозавър рекс 76964

Марка
LEGO
SKU
178387
85,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете момчета и момичета, които обичат динозаврите, или малък палеонтолог над 9 години с играчката LEGO® Jurassic World Вкаменелости от динозаври: череп на тиранозавър рекс (76964) за деца. Първият комплект от Jurassic World, направен за излагане на показ, включва череп с отваряща се челюст, стойка с информационна табелка, скрито парче „кехлибар“ в задната част на модела и „вкаменен“ отпечатък. Приложението LEGO Builder ще направлява вашия малък фен на динозаврите в интуитивното строително приключение и позволява мащабиране и завъртане на моделите в 3D, записване на комплекти и .проследяване на напредъка. Може би той ще почувства част от вълнението, което изпитват палеонтолозите, докато конструира модела. Има много комплекти LEGO® Jurassic World, които ще зарадват децата, независимо дали искат да пресъздават класически сцени от филмите или анимационните сериали, или просто да построят и изложат на показ впечатляващ модел, за да демонстрират своето увлечение. Комплектите са забавни подаръци за любителите на динозаврите и феновете от всички възрасти.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 577 бр.

Характеристики
Серия LEGO Jurassic World
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.