БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Jurassic World Център за посетители с Рекс и Раптор 76961

Марка
LEGO
SKU
170758
279,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Пресъздайте драматични сцени от „Джурасик парк“ с колекционерския комплект за игра и показване от тухлички на LEGO® „Център за посетители: Нападение на тиранозавър рекс и раптор (76961)“ за възраст над 12 години. Отличителната архитектура на центъра за посетители е уловена в стила на LEGO, а входната зала, кухнята/трапезарията и лабораторията са разделени от полупрозрачни прегради с изображения на динозаври. Поставете скелета на тиранозавър рекс във входната зала и задействайте спускането на знамето „Когато динозаврите господстваха на Земята“ с едно натискане на спусъка по време на битките между фигурите на тиранозавъра рекс и велосираптора. Безкрайни игри Страхотна идея за подарък за всеки фен на „Джурасик парк“, комплектът включва 6 минифигури на LEGO – д-р Ели Сатлър, д-р Алън Грант, Рей Арнолд, д-р Хенри Ву, Лекс Мърфи и Тим Мърфи – и много аксесоари, вдъхновяващи игра. LEGO Builder Приложението LEGO Builder предлага удобен начин да поддържате инструкциите организирани. Използвайте приложението, за да мащабирате и завъртате модели в 3D, да записвате комплекти, да проследявате напредъка и да намирате вдъхновение за нови модели.

Подходящ за деца над 12  години. 

Брой части: 693

 

 

Характеристики
Серия LEGO Jurassic World
Възраст Над 12 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.