БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Jurassic World Превоз на пирораптор и дилофозавър 76951

Марка
LEGO
SKU
163597
114,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата могат да играят роли като популярни герои от „Джурасик свят: Господство“, като проследяват динозаври в офроуд превозно средство, с този вълнуващ комплект за игра „Превоз на пирораптор и дилофозавър (76951)“. Офроуд джипът има места за 2 минифигури, подвижно проследяващо устройство за динозаври и отделящо се ремарке с отваряща се клетка, която може да побере фигура на динозавър. Има и 3 минифигури на LEGO® – Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler и пазач с аксесоар приспивателно – плюс фигури на динозавър пирораптор и динозавър дилофозавър, които вдъхновяват творческото разказване на истории. Отлично качество Този строителен комплект е страхотен подарък за обичащи новостите деца на възраст 7 и повече години, чрез който да впечатлят приятелите си. Той се предоставя с ясни инструкции, така че дори начинаещите в LEGO® могат да строят уверено. Забавление за всички възрасти • Има играчки за построяване от LEGO® Jurassic World, отговарящи на вкусовете на фенове от всички възрасти, независимо дали искат да пресъздават емблематични сцени, да ги комбинират за допълнителни възможности за игра и екшън, или просто да строят и показват впечатляващите модели.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 254 бр.

Характеристики
Серия LEGO Jurassic World
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.