БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Jurassic World Откриване на брахиозавър 76960

Марка
LEGO
SKU
170757
189,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Уловете чувството на страхопочитание, което д-р Ели Сатлър и д-р Алън Грант изпитаха, когато за първи път зърнаха величествен брахиозавър, с комплекта за игра LEGO® Jurassic World Откриване на брахиозавър (76960) за деца над 9 години. Супер идея за подарък за феновете на „Джурасик парк“, включва подвижен брахиозавър – най-високата фигура от LEGO на динозавър до момента, плюс Jeep® Wrangler и дърво за конструиране. В джипа има място за 3-те минифигури – д-р Алън Грант, д-р Ели Сатлър и Джон Хамънд – а дървото има платформа за наблюдение и отделящи се листа, за да „нахраните“ брахиозавъра, както направи Алън Грант във филма. Нов начин за конструиране Осигурете на вашето малко дете лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него то може да мащабира и завърта 3D моделите, да записва комплекти и да проследява напредъка си. Забава с динозаври • Има комплекти LEGO® Jurassic World, които ще зарадват фенове от всички възрасти, независимо дали искат да пресъздават класически сцени от филмите или анимационните сериали, или просто да строят и показват впечатляващите модели

Подходящ за деца над 9  години. 

Брой части:512 

 

 

Характеристики
Серия LEGO Jurassic World
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.