БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Jurassic World Изследване на трицератопс 76959

Марка
LEGO
SKU
170756
120,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата, които обичат динозаврите и страхотните коли, ще харесат колекционерския комплект за игра LEGO® Jurassic World Изследване на трицератопс (76959). Страхотен подарък за възраст над 8 години, включва Ford Explorer от „Джурасик парк“ с автентични детайли, навигационна система за проследяване на динозаври и място за 2-те минифигури – д-р Ели Сатлър и Иън Малкълм. Комплектът включва също подвижен трицератопс, купчина изпражнения на динозавър за конструиране с отровен плод вътре и лопата, така че децата да могат да разиграят известната сцена от „Джурасик парк“, която е вдъхновила комплекта. LEGO Builder Децата могат да се наслаждават на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Наслада с динозаври! • Има комплекти LEGO® Jurassic World, които ще зарадват фенове от всички възрасти, независимо дали искат да пресъздават емблематични сцени от филмите или анимационните сериали, или просто да строят и показват колекционерските модели

Подходящ за деца над 8 години. 

Брой части: 281 

 

 

Характеристики
Серия LEGO Jurassic World
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.