БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Jurassic World Бягство на тиранозавър рекс и атросираптор 76948

Марка
LEGO
SKU
154412
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете могат да пресъздават вълнуващия екшън от филма „Джурасик свят: Господство“ с този комплект за игра „Бягство на тиранозавър рекс и атросираптор (76948)“. Страхотен подарък за деца, които обичат новостите, на възраст от 8 години – включва пазар и голям товарен камион за конструиране, плюс фигури на атросираптор и тиранозавър рекс. Пазарът разполага с ограждение за тиранозавъра рекс с функция за бягство, а в камиона има място за 2 атросираптора (Можете да намерите друг атросираптор в комплекта 76945). Забавление с ролева игра Има 4 минифигури: Owen Grady, Claire Dearing, Rainn Delacourt и Soyona, плюс 2 приспивателни за вдъхновяване на творческо разказване на истории. Включени са инструкции „стъпка по стъпка“, така че дори начинаещите в LEGO® могат да строят уверено, а комплектът се комбинира добре с „Атросираптор: преследване с мотоциклет (76945)“ за допълнителна игра и екшън. Забава с динозаври! В гамата LEGO® Jurassic World има комплекти с първокласно качество, подходящи за всички възрасти, с отлети фигури на динозаври за конструиране, минифигури, впечатляващи сгради и страхотни превозни средства за игра и показване.

Подходящ за деца над 8 години. 

Брой части: 466

 

 

 

 

 

Характеристики
Серия LEGO Jurassic World
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.