БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ideas Разкази за космическата епоха 21340

Марка
LEGO
SKU
176019
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изключете двигателите и оставете ума си да се понесе в космоса със строителния комплект LEGO® Ideas Разкази за космическата епоха (21340). Той включва 4-ри 3D пощенски картички от тухлички, всяка от които изобразява сцени, вдъхновени от научно-фантастични митове, филми, книги и плакати от 80-те години. Създайте страхотни минималистични изображения от тухлички LEGO на обсерватория за наблюдение на комети и падащи звезди, база на луната и лунно затъмнение, совалка, летяща през космоса, и черна дупка. Конструирайте заедно, показвайте заедно Страхотна идея за подарък за любителите на космоса, астрономията и изкуството, пощенските картички за конструиране изглеждат страхотно свободно стоящи на маса или рафт или окачени на стената. Моделите също така могат лесно да бъдат свързани и изложени на показ заедно. Комплектът се предоставя с отделни инструкции за построяване на всяка пощенска картичка, което го прави идеално групово занимание със семейството или приятелите. Добре дошли във вашата зона Разгледайте комплектите на LEGO за възрастни – внимателно подбрана колекция от вълнуващи модели. Каквато и да е вашата страст, ви очаква проект за конструиране.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 688 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.