БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ideas Хижа 21338

Марка
LEGO
SKU
176018
359,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отделете време, за да изследвате простите удоволствия от живота на село с колекционерския модел LEGO® Ideas Хижа (21338). Разпознаваемият стръмен покрив се сваля лесно за достъп до подробния интериор. Спалнята на горния етаж и всекидневната, кабинета и кухнята на долния етаж са пълни с аксесоари, които създават уют. Комплектът включва и 3 цветни дървета, които могат да се свържат и да се превърнат в остров, плюс кану. Възхитителна идея подарък Вдъхнете живот на идиличната селска сцена с 4 минифигури с възможност за персонализиране и 11 фигури на животни, включително 2 молеца, нови за февруари 2023 г. Чудесен подарък за любителите на природата и архитектурата – комплектът се предлага с инструкции за изграждане, които да водят всяка стъпка от творческото строителство. Модел за конструиране за възрастни Добре дошли във вашата зона. Комплектите на LEGO за възрастни са внимателно подбрана колекция от модели с най-високо качество. Каквато и да е вашата страст, ви очаква проект за конструиране, който ще привлече вниманието ви.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 2082 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.