БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ideas Глобусът 21332

Марка
LEGO
SKU
155712
459,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Къде искате да отидете днес? Помечтайте за следващата си дестинация за пътуване, докато построявате „Глобусът“ (21332). Създаден от дизайнер на забавления и реализиран от екипа на LEGO® Ideas, този модел пресъздава въртящото се движение на ретро земно кълбо с помощта на елементи от LEGO Technic™ и включва светещи в тъмнината плочки, украсени с имената на континентите и океаните. Има кораб и компас за построяване плюс табелка с името „Земята“, за да завършите очарователен експонат, който ще краси всеки дом или офис. Пътувайте, без да излизате от дома Пътуването от 2585 части започва с една тухличка и са включени илюстрирани инструкции, които да ръководят всяка стъпка от вашето строително приключение. Този колекционерски модел е най-добрият подарък за вас или приятели, които обичат пътуването. Забравете за ежедневието, разопаковайте и се отпуснете Добре дошли в комплектите LEGO за възрастни – дзен зона за фокусирано творческо строителство. От чудесата на света до филмовата магия, икони на поп културата и други, има комплект на LEGO, който ви очаква.

Подходящ за фенове над 18 години. 

Брой части: 2585

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.