БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Creator Аполо 11 лунен модул на НАСА 10266

Марка
LEGO
SKU
153530
199,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Родени сте да изследвате вселената! Конструирайте и дайте вдъхновение за следващото поколение космонавти с космическите ракети и превозни средства на LEGO® – да започваме!Отпразнувайте първото кацане на човек на Луната с този комплект за построяване LEGO® Creator Expert 10266 Лунен модул NASA Apollo 11 – разработен в сътрудничество с НАСА за отбелязване на 50-тата годишнина от историческото събитие, пленило целия свят. Този модел за колекциониране включва изключително детайлно копие на лунния модул Eagle (Орел) на Аполо 11 плюс образ на лунната повърхност с кратер, следи от стъпки и знаме на САЩ. Платформата за спускане има оцветени в златисто площадки за кацане и панели, отваряща се камера, лазерни люкове и стълба, а платформата за издигане има детайлния интериор с място за двама астронавти. С табелката с името на лунния модул на Аполо 11 като финален щрих, този демонстративен модел е подходящ за излагане в центъра на дома или офиса и осигурява предизвикателно и удовлетворяващо строително изживяване, пълно с носталгия. Включва 2 минифигури на астронавти с декорации на НАСА и златисти шлемове.

Подходящ за фенове над 16 години. 

Брой части: 1087

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.