БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Icons Празнична главна улица 10308

Марка
LEGO
SKU
176016
229,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изпълнен с празнично настроение, комплектът LEGO® Празнична главна улица (10308) е най-новото допълнение към популярната колекция LEGO Winter Village. Постройте сладкарска витрина в коледно село, допълнете с магазин за играчки, музикален магазин и купувачи, плюс собствениците на магазините и техните уютни апартаменти. След това постройте трамвая, готов да отведе купувачите вкъщи след забавна разходка. Пътуване сред снега Какъв по-добър начин за пътуване от празничен трамвай? Насладете се на построяването на всички детайли на превозното средство, включително седалки за 4 минифигури. Можете дори да моторизирате модела, като добавите LEGO Powered Up и собствени релси и светлини (всички се продават отделно). Разпространете коледния дух Разгледайте всички детайли на магазина за играчки и музикалния магазин. Във всеки има подаръци, плюс детайлен апартамент над всеки, където собственикът на магазина може да си почине след натоварен ден. Допълнителните детайли включват спирката на трамвая, плюс дете, което изпраща писмо до Дядо Коледа. Включени са 4 книжки за построяването, така че семейството да може да се наслаждава на конструирането заедно.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 1514 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.