БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Icons Орхидея 10311

Марка
LEGO
SKU
163243
109,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отдайте се на релаксиращо конструиране и украсете дома си с прекрасната орхидея от строителния комплект за възрастни LEGO® Орхидея (10311). На спокойствие и с внимание сглобете всички детайли на бяло-розовите цветове и вазата. Вдъхновен от истинско растение, моделът има розетка с 5 листа и 2 въздушни корена – съвсем като истинска орхидея. Сглобете синята оребрена ваза и я напълнете с кафявите елементи LEGO, наподобяващи сместа, в която се засаждат истинските орхидеи. Създайте своя оригинална композиция Аранжирайте орхидеята по различни начини, като завъртите стеблата, цветовете, корените и листата така, както ви харесва. Или създайте своя оригинална композиция, като престроите стеблата и промените разположението на цветовете. Творческо строителство, модел по модел Моделите от колекцията LEGO Botanical, създадени специално за възрастни, изискват внимателно конструиране и са чудесно занимание за отмора.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 608 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.