БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Icons Оптимус Прайм 10302

Марка
LEGO
SKU
163242
359,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Оптимус Прайм. Лидер на героичните автоботи. А сега впечатляваща модел „2 в 1“ от LEGO® за феновете на „Трансформърс“. Събудете страстта си към вселената на „Трансформърс“ с този удовлетворяващ строителен проект за възрастни, докато сглобявате всички детайли на емблематичен робот. Скрит на видно място Точно като любимия оригинал, този модел на Оптимус Прайм се превръща от робот в камион и обратно. Възхищавайте се на 19-те подвижни стави в режим на робот и отворете камерата на гърдите, за да съхраните Матрицата на водачеството на автоботите. Прикрепете реактивната раница в режим на робот и поставете йонния бластер и брадвата от Енергон в ръцете на автобота. Други автентични аксесоари включват куб с Енергон и опционален панел за кръста. Добавете табелата, за да изложите с гордост на показ страстта си към „Трансформърс“. Потопете се в удоволствието от конструирането Потопете се в удоволствието от конструирането с първокласния модел за конструиране на LEGO за възрастни. Този комплект е завладяващ проект за вас или чудесен подарък за всеки любител на колекционерски предмети от „Трансформърс“.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 1508 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.