БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Icons Малки растения 10329

Марка
LEGO
SKU
178398
109,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Създайте елегантен експонат от растения, които не изискват поддръжка, със строителния комплект за украса на дома за възрастни. Строителният проект LEGO® Icons Малки растения (10329) включва флора, базирана на пустинни, тропически и месоядни видове – всяко растение е поставено в контейнер за конструиране в теракотен цвят. Насладете се на времето, докато изработвате всяко от деветте растения, преди да ги изложите в дома или офиса си. Комплектът е страхотен подарък за любителите на растенията и е идеалният проект, на който да се насладите с приятелите и семейството си. Подходящ както за начинаещи, така и за напреднали строители, той включва ралични модели с лесно, средно и напреднало ниво на сложност на конструирането. Приложението LEGO Builder включва цифрова версия на инструкциите за построяване, в комплекта. Открийте място за релаксация с модели за конструиране от ботаническата колекция на LEGO, част от вдъхновяващата гама строителни комплекти LEGO, предназначени специално за възрастни.

Подгодящ за фенове над 18 години. 

Брой части: 758 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.