БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Icons Градина на спокойствието 10315

Марка
LEGO
SKU
172280
230,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Насладете се на изискващ внимание строителен проект със комплекта LEGO® Icons Градина на спокойствието (10315) за възрастни. Релаксирайте, докато създавате всеки красив детайл, и се насладете на аранжирането на растенията, за да създадете перфектния експонат за излагане на показ в дома или офиса. Градина с много функции Базиран на традиционна японска градина, моделът за конструиране включва мост с формата на арка, поток, рибки „кои“, лотоси, дървета, скали, каменни фенери и павилион с детайлна стая за чайна церемония. Добре дошли в „зоната“ Открийте място за релакс с LEGO Icons Градина на спокойствието – място за бягство от ежедневието за възрастни и страхотна идея за подарък за любителите на градинарството и изискващите внимание проекти. Разгледайте вдъхновяващата гама от строителни комплекти LEGO за възрастни.

Отделете време за себе си със строителния комплект LEGO® Icons Градина на спокойствието (10315). Насладете се на релаксиращ строителен проект, докато създавате вдъхновеното от Япония местенце за бягство от ежедневието, мост с формата на арка, поток, рибки „кои“, лотоси, дървета, скали и каменни фенери. Насладете се на изискващи внимание моменти, докато пренареждате градината си, преди да я изложите на показ в дома или офиса, за да могат всички да ѝ се наслаждават.

Развийте своята креативност.

Създайте очарователен експонат за дома или офиса със строителния проект LEGO® Icons Градина на спокойствието за възрастни.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 1363 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.