БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Icons Бутиков хотел 10297

Марка
LEGO
SKU
153519
459,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Представете си, че прекарвате качествено време в луксозен хотел. Където всеки детайл е внимателно обмислен. Където желанието на всеки гост е изпълнено със стил. Сега можете да конструирате свой собствен хотел за бягство от ежедневието с този проект за построяване на модел LEGO® Бутиков хотел (10297) за възрастни. Изненада зад всеки ъгъл Насладете се на часове завладяващо конструиране, докато изработвате 5-те секции на модела. С необичайна триъгълна геометрия и елегантен декор, той е вдъхновен от разкошната европейска архитектура от началото на века. Постройте стаите за гости и мезонет, фоайе, тераса и стълбище. След това изследвайте всички истории, предоставени с него, включително забавна почит към други модели от колекцията LEGO Модулни сгради. С 5-те секции, включително покрива с неговия декоративен купол и покривен прозорец, плюс невиждани досега елементи и цветове, той със сигурност ще зарадва възрастните строители. Добре дошли във вашата зона Изградете креативност. Изградете концентрация. Изградете свой собствен архитектурен шедьовър. Този комплект е част от колекционерските строителни комплекти LEGO за възрастни.

Подходящ за фенове над 18 години. 

Брой части: 3066

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.