БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Icons Букет диви цветя 10313

Марка
LEGO
SKU
163581
129,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Подаряването и получаването на цветя винаги носи радост, а LEGO® Icons Букет диви цветя (10313) поставя креативен акцент на един вечен подарък. Защо не отпразнувате следващия специален повод, като изпратите на любим човек цветя, които никога няма да увехнат и няма нужда да бъдат поливани? Нека творчеството да разцъфти Изработен изцяло от сложни части на LEGO, букетът от диви цветя включва 8 вида диви цветя на регулируеми стъбла. Начинаещите цветари и любителите на цветя могат да прекарат часове в построяване и идентифициране на цветовете, вдъхновени от метличина, лавандула, уелски макове, див кервиз, папрат, гербери, ралица и лупина. След като бъдат завършени, цветята на LEGO могат да бъдат изложени на показ в любима ваза, за да се превърнат в привличаща вниманието част от декорацията на дома, която ще посее семена на радост в която и стая да бъдат поставени. Растения от растения Част от революционната ботаническа колекция на LEGO за възрастни, този комплект включва няколко елемента, направени от пластмаса на растителна основа, произведена от устойчиво добита захарна тръстика.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 939 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.