БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO HARRY POTTER Забранената гора: магически създания 76432

Марка
LEGO
SKU
179686
63,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Постройте забранената гора с тухлички LEGO®, изпълнена с магически създания, с фантастичния комплект за игра LEGO Harry Potter™ за деца (76432). Той включва дървета с листа в нощни цветове, плюс светещ в тъмното паяк и 4 светещи в тъмното гъби за създаване на омагьосана атмосфера. Комплектът включва 2 минифигури от LEGO – Рон Уизли и Хърмаяни Грейнджър – плюс фигура на Бъкбийк, фигура на бебе тестрал и фигура на корнуолската фея за ролева игра. Децата могат също така да пренареждат модулите в комплекта играчки с възможност за персонализиране, за да създават различни сцени. Ако търсите най-добрата идея за подарък за рожден ден на тема Хари Потър за деца над 8 години, които обичат най-новите играчки, комплектът с магьосническия свят вдъхновява самостоятелна игра и е забавен за групово конструиране и игра. Може също да се комбинира с други строителни комплекти LEGO Harry Potter (продават се отделно) за допълнителни възможности за игра на вашето дете.

Характеристики
Серия LEGO Harry Potter
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.