БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO HARRY POTTER Соварникът в замъка Хогуортс 76430

Марка
LEGO
SKU
179685
95,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Пресъздайте сцената в соварника в замъка Хогуортс, в която Хари Потър кани Чо Чан на коледния бал, и разигравайте по роли други магически приключения с фантастичния комплект за игра за деца (76430). Той включва модел от тухлички LEGO® на кулата със соварника с автентични детайли, където живеят совите от училището Хогуортс, с первази на прозорците, на които да кацнат совите, статуя на сова, 1 от 14-те колекционерски портрета в Хогуортс и аксесоари за грижи за совите за творческа игра. Строителният комплект включва също 3 минифигури от LEGO Harry Potter, плюс 5 различни фигури на сови за забавна ролева игра. Ако търсите най-добрата идея за подарък за рожден ден на тема Хари Потър за деца над 8 години, играчката за построяване на магьосническия свят е идеална за вдъхновяваща самостоятелна игра и е забавна за групово конструиране и игра. Той е част от серия модулни строителни комплекти LEGO Harry Potter (продават се отделно), които се свързват, за да създадат най-детайлната съществувала някога сцена със замъка Хогуортс от тухлички LEGO.

Характеристики
Серия LEGO Harry Potter
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.