БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO HARRY POTTER Плаваща къща в замъка Хогуортс 76426

Марка
LEGO
SKU
179682
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Пресъздайте запомнящата се сцена от Хари Потър и философският камък, където Хари Потър и приятели за първи път пристигат в „Плаваща къща в замъка Хогуортс“ (76426) с фантастичната играчка за построяване за деца. Включва 2 лодки за конструиране, всяка с място за 2 минифигури, и плаваща къща с място вътре за акостиране на лодка, скривалище за жабата Тревър на Невил Лонгботъм и 1 от 14-те колекционерски портрета в Хогуортс, изложен на показ. Най-добрата идея за подарък от магьосническия свят за деца над 8 години, забавният и увлекателен комплект за игра включва и 7 герои от LEGO® Harry Potter, включително минифигура на професор Макгонагъл със специална украса на ръката, за ролеви приключения. Комплектът е част от серия от модулни комплекти (продават се отделно), които се свързват, за да създадат най-детайлната съществувала някога сцена със замъка Хогуортс, построен от тухлички LEGO. Осигурете на вашето малко дете лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него то може да мащабира и завърта 3D моделите, да записва комплекти и да проследява напредъка си.

Характеристики
Серия LEGO Harry Potter
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.