БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Harry Potter Министерството на магията 76403

Марка
LEGO
SKU
154938
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Министерството на магията (76403) – първият комплект LEGO, който включва главното управление на магията в толкова автентични детайли. Оживен център с известни сцени и емблематични герои Този многоетажен комплект улавя пълния мащаб и обхват на дейностите в Министерството на магията. Познатите герои включват Хари Потър, Хърмаяни Грейнджър и Рон Уизли, които – със завъртане на главата и нова част за коса – магически се трансформират в Албърт Рънкорн, Мафалда Хопкърк и Рег Катърмол. Зад фасадата има няколко детайлни интериора за разглеждане: кабинетът на Долорес Ъмбридж, кабинетът на Артър Уизли, Залата на пророчествата и Съдебната зала. Децата трябва да намерят медальона на Слидерин и да избягат, без да бъдат хванати от Яксли, Пий и диментора! Безплатното приложение на LEGO с инструкции за построяване позволява на децата да мащабират и завъртат модела, докато строят, а модулният дизайн улеснява промяната на конфигурацията на министерството за безкрайни нови приключения.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 990 бр.

Характеристики
Серия LEGO Harry Potter
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.