БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Harry Potter Коледен Календар 76418

Марка
LEGO
SKU
176137
84,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Направете подготовката за Коледа изключително очарователна за малките фенове на Хари Потър с „Коледен календар LEGO® Harry Potter за 2023 г. (76418)“. Вълшебна идея за празничен подарък за деца над 7 години, календарът има изненада за конструиране (с просто ръководство за построяване с картинки) зад всяка вратичка. Емблематични места в Хогсмийд Децата ще открият 6 представени за първи път през септември 2023 г. минифигури от LEGO Harry Potter, включително първата в историята минифигура на Абърфорт Дъмбълдор, плюс 18 мини конструкции, улавящи магията на Хогсмийд, единственото изцяло магьосническо село. С модели, свързани с кръчмата „Трите метли“, кръчмата „Свинска глава“, магазина за шеги на Зонко и сладкарницата „Меденото царство“, възможностите за игра растат с наближаването на Коледа. Конструирайте, играйте, комбинирайте Минифигурите и моделите за конструиране в празничния календар могат да се комбинират с други комплекти LEGO Harry Potter за още повече възможности за творческа игра.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 227 бр.

Характеристики
Серия LEGO Harry Potter
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.