БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO HARRY POTTER Говореща разпределителна шапка 76429

Марка
LEGO
SKU
179684
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Потопете се в завладяващо конструиране с Hogwarts™ Говореща разпределителна шапка (76429) – първият по рода си комплект LEGO® Harry Potter™ с тухличка за звук, който да вдъхне живот на модела за показване. Наклонете горната част на шапката или я поставете на главата си, за да активирате гласа (само на английски език) на разпределителната шапка и да разберете кой дом в Хогуортс избира за вас. Слушайте и песента на разпределителната шапка от време на време. Поставете шапката на стойката, която включва декорации с герба на Грифиндор, Слидерин, Хафълпаф и Рейвънклоу. Уникалният комплект LEGO също така включва минифигура на Хари Потър, която носи разпределителна шапка, за да се завърши специалният експонат. Комплект на филмова тема за конструиране и приключения е вълшебна изненада за вас, подарък за майки или татковци, които са запалени по магьосническия свят, и е най-добрият подарък за други възрастни любители на филмите за Хари Потър.

Характеристики
Серия LEGO Harry Potter
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.