БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Harry Potter Експекто Патронум 76414

Марка
LEGO
SKU
170750
160,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Конструирайте защитата срещу дименторите с магическия комплект „2 в 1“ LEGO® Harry Potter™ Експекто Патронум (76414) за показване за възраст над 14 години. Той включва тухличките за построяване на патронуса на Хари Потър или на патронуса вълк на професор Ремус Лупин. Всяка опция за модел включва полупрозрачни светлосини елементи за магически ефект, подвижни крака и интегрирана стойка за показване с декоративни елементи и място за минифигура. Постройте, променете и изложете на показ Вдъхновяваща идея за подарък за креативни фенове на Хари Потър, комплектът включва минифигура на Ремус Лупин и минифигура на Хари Потър с представен за първи път през юни 2023 г. аксесоар пръчка – прикрепете елементи на LEGO към пръчката, за да създадете ефект на правене на заклинание. Нов начин на строителство Приложението LEGO® Builder направлява вас и вашето дете в интуитивното строително приключение с инструменти, които ви позволяват да мащабирате и завъртате 3D моделите, да записвате комплекти и да проследявате напредъка си.

Подходящ за деца над 14  години.
Брой части: 754

 

Характеристики
Серия LEGO Harry Potter
Възраст Над 14 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.