БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Harry Potter Доби 76421

Марка
LEGO
SKU
170753
65,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Зарадвайте феновете на Хари Потър с първия по рода си модел от тухлички LEGO® на домашния дух Доби. Мигновено разпознаваемата фигура от тухлички има подвижна глава с различни визии и подвижни ръце и пръсти, така че Доби да може да държи включените емблематични аксесоари. Има детайлен модел за конструиране на чорапа на Хари Потър с дневника на Том Ридъл, който Хари използва, за да освободи Доби, и „летящата“ торта на леля Петуния за вдъхновяване на спомени за класически сцени. Колекционерски модел за конструиране и показване Вълшебна идея за подарък за деца над 8 години и всеки колекционер на сувенири от Хари Потър, моделът за конструиране и показване на домашния дух Доби е с 19 см височина. Поставете фигурата на Доби върху стойката за конструиране с табелка с името, за да завършите експонат, който със сигурност ще привлече вниманието на всички. Нов начин за конструиране Осигурете на вашето малко дете лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него то може да мащабира и завърта 3D моделите, да записва комплекти и да проследява напредъка си.

Подходящ за деца над 8 години.
Брой части: 403

 

Характеристики
Серия LEGO Harry Potter
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.