БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Забавления с плажно бъги 41725

Марка
LEGO
SKU
170705
21,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата на възраст над 4 години, които обичат да играят на плажа, могат да създават истории с комплекта LEGO® Friends Забавления с плажно бъги (41725). Комплектът с играчки помага на децата да се научат да строят, докато проявяват творчество с героите Лиан и Зак. Енергията и ентусиазмът на Лиан я правят чудесен приятел на дружелюбния Зак. Аксесоарите включват охладител за храна с банан и сладолед. В комплекта има и играчка плажно бъги и вълна, плюс мопс и делфин. Вдъхновение за начинаещите строители Комплектите LEGO 4+ са създадени за бързо и удовлетворяващо строителство. Те се предоставят с полезна начална тухличка – здрава основа, върху която децата създават забавни сцени. Приложението LEGO Builder направлява вас и вашето дете в интуитивното строително приключение, като ви позволява да мащабирате и завъртате 3D моделите, да записвате комплекти и да проследявате напредъка си. Добре дошли в Хартлейк Сити от следващо поколение Децата могат да се сприятеляват, да откриват вълнуващи места и да разиграват реалистични приключения във вселената на LEGO Friends.

Подходящ за деца  над 4  години.

Брой части:61

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 4 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.