БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Увеселителен парк на плажа 41737

Марка
LEGO
SKU
170708
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Комплектът LEGO® Friends е проектиран с мисъл за по-големи деца и предлага строително предизвикателство за напреднали с много забавни детайли. Деца на възраст над 12 години, които обичат да решават проблеми, могат да развиват уменията си, докато конструират всички функции на играчката LEGO Friends Увеселителен парк на плажа (41737). Комплект включва елементи от LEGO Technic, които придават на впечатляващия модел допълнително движение и реализъм. Има въртележка с функция за двойно въртене, машина за вълни с движещ се сърфист и стрелбище, на което 2 реда мишени се движат от едната към другата страна в противоположни посоки. Комплектът се предлага и с 4-ма герои, така че децата да могат да създават различни сцени, за да изложат на показ своята конструкция. Интуитивни инструкции Почитателите на строителството могат да се наслаждават на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си.

Подходящ за деца  над 12  години.

Брой части:1348 

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 12 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.