БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Театралното училище на Andrea 41714

Марка
LEGO
SKU
154362
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Познавате ли дете на 8+, което живее за часовете си по актьорско майсторство? Зарадвайте го с „Театралното училище на Andrea (41714)“. Нека си представя, че е звезда на сцената, с тази красива сграда на театър. На децата, които се наслаждават на всичко драматично, ще им хареса да изследват многото функции на този детайлен модел. Играчки за подхранване на въображението Викторианската фасада се отваря, за да разкрие театъра, допълнен с оркестър и места за сядане на балкона. Отварянето на текстилните театрални завеси разкрива 2 декора – средновековен замък и нощен градски пейзаж. Завъртете театъра, и ще откриете оборудване за осветлението и гримьорна, където героите се гримират, точно като в истински театър! Има и реквизит, така че децата да могат да създават собствени драматични сцени. Andrea, Ollie и Freya от LEGO® Friends могат да играят роли под ръководството на Prof. Adrian. Пренесете конструирането в друго измерение Този комплект за различни дейности в училище се предоставя с инструкции от дигиталната ера. Интерактивното ръководство позволява на децата да мащабират, завъртат и визуализират модела си в 3D, докато строят.

Подходящ за деца над 8 години. 

Брой части: 1154

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 8 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.