БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Стаята на Нова 41755

Марка
LEGO
SKU
163018
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата на възраст над 6 години имат какво да открият в този комплект играчки LEGO® Friends Стаята на Нова (41755). Зак не смяташе, че има много общо с Нова, докато не откри, че тя обича компютърните игри – точно като него! Сега те могат да изградят своето приятелство, докато играят заедно. На децата ще им хареса да изследват функциите на сцената със стаята. Има компютър за игри с клавиатура и неонови вентилатори, плюс геймърски стол и микрофон. Децата могат да помогнат на героите да се грижат за осиновеното куче Пикъл. Има работна маса, където Нова ремонтира колелата на Пикъл, плюс рампа, която да му помага да се качва на леглото. На децата ще им хареса да забелязват допълнителни подробности (като скрития плакат), които разкриват другите интереси на Нова. Насърчаване на малките строители Децата могат да се наслаждават на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Нови допълнения към Хартлейк Сити Децата могат да се сприятеляват, да откриват вълнуващи места и да разиграват реалистични приключения във вселената на LEGO Friends.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 179 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.