БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Стаята на Алия 41740

Марка
LEGO
SKU
163013
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата на възраст над 6 години могат да създават собствени забавни истории със строителния комплект LEGO® Friends Стаята на Алия (41740). Има много неща за изследване, докато Пейсли и Алия пишат истории заедно, преди да заспят. Стаята отразява ученолюбивия характер на Алия с аксесоари, включващи училищни материали, въртящ се стол, лаптоп, книга, лампа и трофей. Децата ще харесат допълнителните щрихи като теста със слаба оценка, който Алия е скрила на дъното на купчината си с тестове с отлични оценки! Може би Пейсли може да ѝ помогне да се научи да не бъде толкова строга към себе си. Когато е време за почивка, има голям екран за филми и аксесоари за игра с кученцето на Алия. Инструкции за малките строители Децата могат да се наслаждават на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Хартлейк Сити от ново поколение Децата могат да се сприятеляват, да откриват вълнуващи места и да разиграват реалистични приключения във вселената на LEGO Friends.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 209 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.