БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Спортен център 41744

Марка
LEGO
SKU
170709
199,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изненадайте деца на възраст над 8 години, които обичат спорта, с играчка LEGO® Friends Спортен център (41744). Комплектът се предлага с 4 миникукли и много аксесоари. Включва 1 поле, което може да се трансформира чрез смяна на вратите и мрежите за различни спортове. Комплектът включва също държачи за миникуклите и различни топки, така че децата да направят така, че героите да играят истински. След тренировка по футбол сменете вратите с мрежа за тенис и стреляйте с топки над нея. След това сменете с баскетболен кош и се научете как да вкарате кош. Има също табло с резултати и място, където да пазите топките. В сградата на спортния център децата могат да разгледат фитнес залата, стената за катерене и съблекалнята. Стимулиране на забавлението Децата могат да се наслаждават на интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Хартлейк Сити от следващо поколение Вдъхновете децата да развиват увлеченията си, докато изследват новия свят на LEGO® Friends с неговите разнообразни герои.

Подходящ за деца  над 8 години.

Брой части:832

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 8 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.