БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Спасителен център за кучета 41727

Марка
LEGO
SKU
163003
129,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Малките любители на кучета на възраст над 7 години ще се забавляват много, докато създават собствени приказки, вдъхновени от кученца, с играчката LEGO® Friends Спасителен център за кучета (41727). Комплектът включва всичко, което е необходимо на децата, за да се грижат за кученцата, които чакат да бъдат осиновени. Любителката на животните Отъм знае, че нейният приятел Зак също обожава кучетата, така че тя любезно го кани да се присъедини. На децата ще им хареса да помагат на героите да къпят, подстригват и хранят кучетата. Има и много зони за игра, включително зона за упражнения и пързалка. Модулният стил позволява на децата да пренареждат колибките и сградата за приемане, за да персонализират собствен спасителен център. Стимулиране на забавлението Децата могат да се наслаждават на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Добре дошли в Хартлейк Сити от следващо поколение Децата могат да се сприятеляват, да откриват вълнуващи места и да разиграват реалистични приключения във вселената на LEGO Friends.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 617 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.