БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Шоу за музикални таланти в Хартлейк Сити 42616

Марка
LEGO
SKU
178322
140,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата, които обичат състезания за таланти, могат да изнесат концерт с комплекта за игра LEGO® Friends Шоу за музикални таланти в Хартлейк Сити (42616) за момичета и момчета над 7 години. Комплектът включва музикална сцена с зона зад кулисите, съдийска маса, 4 миникукли и много аксесоари. Комплектът играчки за деца предлага часове ролева игра. Децата могат да направят шоу с помощта на различни музиканти. Включва певицата Лей-ла, плюс клавирист и барабанист със специални зъбни колела, които се въртят, за да накарат двете фигури да се движат, докато свирят на собствени сцени. Създаването на драматични моменти е забавно, като децата поставят Лей-ла на въртящата се платформа, готова да излезе на сцената. Разказването на истории продължава, докато състезателите си почиват зад кулисите. След това децата могат да разиграят големия финал, където Андреа използва бутоните на съдийската си маса, за да избере печелившото изпълнение. Играчката за ролева игра е забавна идея за подарък на музикална тематика за деца и също така е страхотен строителен комплект за социално и емоционално развитие.

 
Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 669 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.