БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Семейните къщи на Оли и Пейсли 42620

Марка
LEGO
SKU
178325
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Творческата игра е толкова забавна с комплекта играчки LEGO® Friends Семейните къщи на Оли и Пейсли (42620) за момичета и момчета над 7 години. Семейният комплект с къщи за кукли позволява на децата да изследват приятелството между съседите Оли и Пейсли и се предоставя с 5 миникукли, една микрокукла, 2 фигури на домашни любимци и аксесоари. Играчката за построяване на къщи за кукли включва двуетажните къщи на Оли и Пейсли плюс дървесната къща, която се намира между тях. В къщата на Оли има уютна всекидневна с аксесоари за сервиране на следобеден чай плюс баня на долния етаж. В стаята на Оли има легло и купа с храна за неговата котка, плюс нощно шкафче и колекцията от модни рисунки на Оли. Къщата на Пейсли разполага със семейна кухня с маса за хранене, готварска печка и хладилник с аксесоари за храна. На горния етаж е спалнята, която Пейсли споделя с по-малката си сестра. Тук тя държи китарата си и снимки на приятели. Комплектът е идея за творчески подарък за деца, които обичат забавни семейни играчки и ролева игра.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 1126 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.