БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO FRIENDS Приключение на котешката площадка 42612

Марка
LEGO
SKU
178320
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на котките могат да се насладят на много забавления с комплекта LEGO® Friends Приключение на котешката площадка (42612) за момичета и момчета на възраст 5+, които обичат животни. Комплектът включва площадка за конструиране, 2 миникукли, 2 животни и аксесоари за грижи за домашни любимци – риба, котешка трева, храна и котешка тоалетна. Вдъхновете часове игри на въображението, докато децата разиграват историята на откритата котешка площадка. Те с удоволствие ще помагат на Лиан и Оли да играят с котките. Има пързалка и котешко дърво, плюс храна и вода и дори котешка тоалетна, където децата могат да накарат котешките изпражнения да се появят, когато плъзнат лоста! Търсите най-добрите подаръци за игра? Ще откриете още строителни комплекти за деца, които обичат ролевата игра, във вселената на LEGO Friends. Осигурете на вашето дете едно лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него то може да мащабира и завърта 3D моделите, да записва комплекти и да проследява напредъка си.

Подходящ за деца над 5 години.

Брой части: 87 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 5 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.