БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Празнично къмпинг пътуване 41726

Марка
LEGO
SKU
163002
52,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Запознайте деца на възраст 4+ със забавлението от къмпингуването с комплекта LEGO® Friends Празнично къмпинг пътуване (41726). Младите строители могат да помогнат на любителката на природата Отъм и градското момиче Алия да закарат колата и кемпера до идеалното място в гората на Хартлейк Сити. Подвижният покрив позволява на децата да изследват интериора на кемпера, а комплектът се предлага с много аксесоари. Децата могат да играят ролеви игри за наблюдение на природата и да си представят, че правят снимки на рядката пеперуда с фотоапарата, преди да изпекат бонбони на лагерния огън. Вдъхновение за начинаещите строители Комплектът LEGO за деца на възраст 4+ се предоставя с начална тухличка – здрава основа, която помага на децата да се насладят на забавно строителство. Приложението LEGO Builder направлява вас и вашето дете в лесното и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си. Добре дошли в Хартлейк Сити от следващо поколение Децата се сприятеляват и откриват вълнуващи места във вселената на LEGO Friends, където могат да се наслаждават на творческа игра и да разиграват приключения от реалния живот.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 87 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 4 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.