БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Площадка за хамстери 42601

Марка
LEGO
SKU
178541
39,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Малките любители на животните могат да се наслаждават на много забавления с комплекта за игра LEGO® Friends Площадка за хамстери (42601) за момичета и момчета на възраст над 6 години. Детският строителен комплект включва героите Зак и Джамила от LEGO Friends плюс 3 фигури на хамстер. Построяването на комплекта е само началото! След като сглобят площадката, децата могат да се наслаждават на играта, докато въртят хамстерите на въртележката и ги водят да се качат по пързалката. Топките за хамстери и колелото за упражнения също са много забавни! Когато дойде време за почивка, има вода и храна, на които хамстерите да се насладят. Търсите най-добрите подаръци за деца, които обичат животни? Играчката за ролева игра е забавна изненада за рожден ден или специален повод за деца, които обичат хамстери. Освен това е страхотна играчка, която помага на децата да продължат своето социално и емоционално развитие. Децата могат да се насладят на лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. В него те могат да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват строителни комплекти и да проследяват напредъка си.

Подгодящ за деца над 6 години. 

Брой части: 167 бр.

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.