БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Платноходното приключение на Stephanie 41716

Марка
LEGO
SKU
154364
85,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Поднесете на деца на възраст 7+, които обичат лодки и модели на страхотни превозни средства, подарък, който ще обожават, с „Платноходното приключение на Stephanie (41716)“. Те могат да се присъединят към Stephanie от LEGO® Friends, която постигна мечтата си да се присъедини към екипаж, който се опитва да счупи световния рекорд за най-бързо околосветско плаване. Реалистичните детайли дават начало на творческата игра Автентични детайли като гъвкаво платно и корабен щурвал, който наистина се върти, стимулират разказване на въображаеми истории за приключения в открито море. Този творчески комплект също така помага на децата да научат за епичното постижение на световноизвестен моряк, когато участват в мечтаното пътешествие на Stephanie, в което тя дава всичко от себе си в преследване на спортни постижения. Конструиране в цифровата ера Комплектът се предлага с ясни печатни инструкции, като децата също така имат достъп до инструкции за построяване в цифров вид как да направят тази платноходка. Това интерактивно ръководство е достъпно от приложението на LEGO® с инструкции за построяване и позволява на децата да завъртат, мащабират и визуализират своето творение в 3D!

Подходящ за деца над 7 години. 

Брой части: 304

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 7 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.