БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Friends Обществен център Хартлейк Сити 41748

Марка
LEGO
SKU
170713
319,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Деца на възраст над 9 години могат да изследват творчески хобита в LEGO® Friends Обществен център Хартлейк Сити (41748). Нивата на сградата могат да бъдат пренареждани, така че децата да могат да персонализират модела. Пейсли, която пише песни, обича да посещава музикалната стая. Оли прекарва време в звукозаписното студио, докато артистичната Лиан се чувства като у дома си в творческото студио. В зоната за отдих геймърите Нова и Зак могат да се насладят на видеоигри. Децата с удоволствие ще изследват историите за приятелство в различните зони. Комплектът се предоставя с 6 миникукли, домашно куче и много аксесоари. Комплектът се комбинира с LEGO Friends Обществена кухня Хартлейк Сити (41747) за още повече истории. Стимулиране на забавлението Децата могат да се наслаждават на интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него те могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Хартлейк Сити от следващо поколение Вдъхновете децата да развиват увлеченията си, докато изследват новия свят на LEGO® Friends с неговите разнообразни герои.

Подходящ за деца  над 9 години.

Брой части:1513 

Характеристики
Серия LEGO Friends
Възраст Над 9 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.